Home » Blog | Nieuws » Koolhydraatarme recepten » Penne puttanesca

Penne puttanesca

Ingrediënten:

  • 1 zakje PowerSlim penne
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 mespuntje chilipoeder
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • 4 ansjovis
  • 2 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 10 zwarte olijven in plakjes
  • 1 tl oregano
  • 25-50 gr rucola( naar smaak)

Bereidingswijze:

Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in de koekenpan op matig vuur. Voeg de ui, knoflook, ansjovis, chilipoeder en kappertjes toe. Bak het mengsel 5 minuten tot de ui glazig is. Voeg vervolgens de tomaat, olijven en oregano toe en roer alles goed om. Laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen tot de saus is ingedikt. Giet de penne af en schep de saus erover. Serveer met rucola.

Tip! Maak een dubbele portie en eet morgen tijdens de lunch als koude pasta salade.


«   »