Spaghetti Bolognese

koolhydraatarme ei loempia

Ingrediënten voor 1 portie

  • 1 zakje PS. spaghetti
  • 40-50 g rundertartaar
  • 100 gram gezeefde tomaten
  • 100 gram bleekselderij in halve maantjes
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl oregano
  • Zout
  • Peper

 

Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook ca. 2 minuten. Voeg de rundertartaar toe en bak deze rul en gaar in 4 à 5 minuten. Voeg dan de bleekselderij toe en bak deze kort mee. Voeg de gezeefde tomaten, de kruiden en peper en zout toe en laat 10 minuten pruttelen. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de saus.

Tip! Vanaf fase 2 lekker met een eetlepel geraspte Parmezaanse of 30+ kaas

 


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma