Let op! Webshop bestellingen worden ivm met vakantie vanaf 4 juni in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verstuurd. Daarom nu 10% KORTING met kortingscode: VAKANTIE

Home » Koolhydraatarme recepten » Tagliolini met zalm en spinazie

Tagliolini met zalm en spinazie

koolhydraatarme ei loempia

Ingrediënten:

  • 1 zakje PS. tagliolini
  • 40-50 g gerookte zalm
  • 200 gram spinazie (diepvries)
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • 1 el boursin cuisine light/roomkaas met kruiden light
  • 1 el olijfolie


Bereidingswijze:

Kook de tagliolini volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui ca. 2 minuten, voeg vervolgens de spinazie toe en verwarm deze op laag vuur. Voeg als de spinazie is opgewarmd de zalm en boursin/roomkaas toe en laat nog even pruttelen tot de zalm lichtroze kleurt. Meng met de tagliolini en serveer.


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma


«   »