Home » PowerSlim Afslankprogramma

Lekker eten, geen honger

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

 

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

Persoonlijke Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.

 


Joy(-18 kilo): "PowerSlim werkt echt!"

Hoewel ik best sportief ben en dacht gezond te eten lukte het me toch niet om af te vallen. Met PowerSlim en de begeleiding van Bianca is het me wel gelukt! 


Inmiddels ben ik al een jaar op mijn streefgewicht en voel ik me weer energiek en vol zelfvertrouwen. Gewicht is maar een nummer, maar het gevoel van fitheid en lekker in mijn vel zitten is goud waard!

Het PowerSlim programma is me zeer goed bevallen. Ik kon voldoende en lekker eten, had geen honger en de resultaten op de weegschaal motiveerde me enorm.

Ik heb een fijne balans gevonden van gezond en lekker eten!  Sterker nog, ik heb nog nooit in mijn leven zo lekker en veel gegeten, terwijl ik netjes op gewicht blijf. Ik maak alleen andere keuzes en dat werkt perfect!

 

 


Even voorstellen...

Bianca Aarts, jouw PowerSlim voedingscoach in Eindhoven

Het bereiken en vasthouden van je streefgewicht kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor!

Als voedingscoach begeleid ik al ruim 7 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Ook voor jou ben ik er. Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht, 
een gezond eetpatroon en voldoende energie. 
Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach, stok achter de deur en voor deskundig advies.

Benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is ? Neem even contact met me op, dan vertel ik je er alles over! 


Wat anderen zeggen...

Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie.  Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.  Ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles weer leuk nu.

Anke Rietman


Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!

Esther Bloks


Blogberichten

Tonny: "Nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn!"

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.
Lees verder...

Aan de slag met het PowerSlim startpakket, hoe werkt dat?

Starten met PowerSlim is eigenlijk heel eenvoudig. Het startpakket bevat namelijk alles wat jij nodig hebt voor een goede start. Compleet met producten, een voorbeeldmenu, overheerlijke recepten en alle bijbehorende informatie. 
Lees verder...

Zo werkt het PowerSlim programma

De kracht van PowerSlim? Niet minder, maar anders eten. Een programma waarin je leert een balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Waarin je gewoon kunt blijven genieten terwijl je afvalt. Klinkt goed, maar wat mag je dan allemaal hebben en hoe ziet een dag er dan bijvoorbeeld uit? Lees verder...Neem contact op

Wil jij starten met het PowerSlim programma, of liever eerst vrijblijvend meer informatie?
Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Bianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden (op afspraak)
Di & Do 08:30 –  15:30
Wo & Vrij  08:30 – 12:30