Home » PowerSlim AfslankprogrammaHeb jij weinig tot geen energie, ben jij onzeker over je figuur en zit jij niet lekker in je vel? Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om af te vallen of op gewicht te blijven? Ben jij het gejojo zat en op zoek naar een methode die wèl werkt?Maak kennis met PowerSlim en bereik en behoud je ideale gewicht!

 

Hoe werkt het?

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat.

Lees meer...

 

 

Producten

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 120 verschillende producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, volop variatie dus!
Lees meer...

 

Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.

Lees meer...

 

Benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is?

PowerSlim Zomercampagne Bereik en behoud je ideale gewicht.

Dit kun jij verwachten van het PowerSlim Afslankprogramma: 


 Geen honger, ca. 6 eetmomenten per dag
 Snel resultaat
 Heerlijke producten en recepten en de mogelijkheid om 's avond met het gezin mee te eten
 Een gezonder en fitter lichaam
 Wekelijks een gratis coaching sessie
 Inspirerende tips en adviezen voor thuis


Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de PowerSlim ervaringen van anderen? Je leest ze hier.

 

Koolhydraatarme recepten

Wil jij afvallen, op gewicht blijven of ben je op zoek naar een gezonde maaltijd? Laat je inspireren door de heerlijke koolhydraatarme recepten.

 

 

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over het PowerSlim programma? Wellicht vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact me op!

 

 

Wil jij ook afvallen?

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend