Home » PowerSlim Afslankprogramma

Maak een goede start met PowerSlim

Het bereiken en vasthouden van je streefgewicht is niet makkelijk, zeker wanneer je er helemaal alleen voor staat. Maar waarom zou je het alleen doen als het ook samen kan?

PowerSlim is een programma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding, Niet minder maar ànders eten. Gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken. Op een manier die je makkelijk kunt volhouden. Ik ga je helpen jouw doel te behalen!Lekker eten, geen honger

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

 

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

Persoonlijke Begeleiding 

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen. Kom je nu liever niet langs? Ook wekelijkse begeleiding via een telefonisch of online consult is mogelijk!

 

Samen kijken we dan of PowerSlim ook iets voor jou is


Start nu met PowerSlim en ontvang een gratis ontbijtbox tvv 30 euro

 

Klaar voor een gezonde start? Meld je dan nu aan dan gaan we er samen voor! Bij aanschaf van het starterspakket krijg je nu deze leuke PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau.

Inhoud ontbijtbox:

 • PowerSlim waterfles
 • Zakje muesli pure chocolade kokos
 • Zakje granola pecan mango
 • Flesje smoothie aardbei ready to go
 • Croissant
 • Pakje crackers
 • Potje aardbeienjam
 • Receptenfolder

*geldig zolang de voorraad strekt 


Kiki (-35kg) "Mensen zeggen tegenwoordig dat ik straal!"

Ik voel me goed en heb weer energie. Ik ga ook weer veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen doen

Lees het hele verhaal van Kiki hier


De voordelen van PowerSlim:

 • Makkelijk toepasbaar
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Persoonlijke begeleiding, stok achter de deur
 • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
 • Eiwitrijke voeding, geen honger
 • Koolhydraatarme producten, snel resultaat
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect

Video 'Wat is PowerSlim?'


Even voorstellen: Bianca Aarts, jouw PowerSlim coach in Eindhoven


Als voedingscoach heb ik de afgelopen 7 jaar veel vrouwen mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma.

Heb jij al van alles geprobeerd, ben je er helemaal klaar mee en wil jij:

✓ Je weer fitter en energieker voelen
✓ Succesvol gewicht verliezen
✓ Een gezonde leefstijl aanleren
✓ Die ene spijkerbroek weer passen
✓ Niet meer balen, maar TROTS zijn op jezelf?

Dan ben ik er ook voor jou! Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht, een gezond eetpatroon en voldoende energie. Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach, stok achter de deur en voor deskundig advies.

 


Wat anderen zeggen...

Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie.  Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.  Ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles weer leuk nu.

Anke Rietman


Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!

Esther Bloks


Ook samen aan de slag?


Niet minder maar ànders eten. Gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken. Op een manier die je makkelijk kunt volhouden. Ik ga je helpen jouw doel te behalen! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden (op afspraak)
Di & Do 08:30 –  16:00
Wo & Vrij  08:30 – 12:30