Home » PowerSlim Afslankprogramma » Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord

Wat is PowerSlim?


PowerSlim is een programma dat je volgt onder begeleiding. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten. Tijdens het programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes) Je maakt hierbij gebruik van PowerSlim producten.

Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest. Ook bevatten de producten veel eiwitten, waardoor je geen honger hebt en je spiermassa behouden blijft (dit voorkomt het jojo effect) Daarnaast mag je ook vlees/vis ei en groenten eten. Klik hier om te zien hoe een dagje PowerSlimmen er bijvoorbeeld uit kan zien.

Later in het programma worden de PowerSlim producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.


Zijn het alleen maar shakes?


Maak je geen zorgen! Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 140 heerlijke producten. 
Natuurlijk zijn er vloeibare producten zoals shakes, dranken en pudding. Maar er zijn juist ook een heleboel vaste producten zoals je die normaal ook eet.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan crackers, muesli en broodjes voor ontbijt/lunch. Pasta, rijst, wraps en aardappelpuree voor je avondmaaltijd en voor tussendoor heerlijke hartige en zoete snacks zoals repen, koekjes, chips en zelfs toastjes. Op weg naar jouw streefgewicht kun je dus gewoon lekker blijven eten en genieten van allerlei lekkers.


Wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek?


Heb jij besloten om te starten met het PowerSlim programma dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit intakegesprek duurt ongeveer een uur. Tijdens deze afspraak geef ik je alle informatie die jij nodig hebt voor een goede start. Ik leg je uit hoe het PowerSlim programma werkt en hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet.
Natuurlijk ga je ook even op de weegschaal om jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa te meten. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden. We bespreken jouw wensen en stellen haalbare doelen op. Nadat we de uitleg van het startpakket hebben doorgenomen, ben jij er klaar voor en kun je aan de slag!Wat kost het PowerSlim startpakket?

 
Het startpakket kost € 159,00,
het bevat een handig weekmenu met recepten en alle bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket een prachtig kookboek met heerlijke recepten twv € 19,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?


Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen.  De PowerSlim producten vervangen een groot gedeelte van je huidige boodschappen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig. Gemiddeld besteed je  ca. € 12.50 à € 15,00 per dag aan PowerSlim producten.

Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.


Wat kan ik verwachten van de begeleiding?


We maken wekelijks een afspraak (20-25min) om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. En zit je tussendoor ergens mee? Geen nood! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding dus voor vragen en support mag je altijd bellen, mailen of appen.  

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht ook op de lange termijn vast kunt houden. Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je daarom nog een jaar lang maandelijks begeleiden om terugval te voorkomen.


Kan ik samen met mijn gezin blijven eten?

 

Tijdens het PowerSlim programma zijn behalve de PowerSlim producten ook diverse groenten, smaakmakers, vlees/vis/kip en ei toegestaan.

Eet jouw gezin bijv. aardappelen met groenten en een stukje vlees, dan laat jij de aardappelen staan of je kiest voor de PowerSlim aardappelpuree. Eet jouw gezin bijvoorbeeld pasta of rijst, dan neem jij de PowerSlim pasta/rijst. De kids een pannenkoek? Jij een PowerSlim pannenkoek! En ’s avonds op de bank kun je samen genieten van een lekkere snack. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten, en vooral genieten!


Is PowerSlim een crashdieet?

 

Zeker niet! PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen.  Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producten. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest. Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier figuur en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.


Ik heb een drukke baan en ben veel onderweg, kan ik het PowerSlim programma dan wel volgen?


Ook wanneer je veel van huis bent kun je het PowerSlim programma prima volgen. Veel PowerSlim producten zijn namelijk klant en klaar en makkelijk om mee te nemen. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je ze bij je hebt!


Kan ik uiteten tijdens het PowerSlim programma?


Maak je geen zorgen, ook tijdens het afvallen kun je gewoon uiteten. Het is alleen een kwestie van de juiste keuze maken en daarbij kun je natuurlijk rekenen op mijn advies Eventueel bekijken vooraf alvast samen het menu en uit welke geschikte gerechten je kunt kiezen.


Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?

 

Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs, en tijdens je avondmaaltijd  kun je bijvoorbeeld tahoe, tofu of eieren nemen.


Wordt het PowerSlim programma vergoed?


Nee, de kosten van het PowerSlim programma kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.


Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?


In veel gevallen is dit geen probleem, soms is het wel van belang eerst even te overleggen met je huisarts/specialist. Slechts in een enkel geval is starten niet mogelijk Tijdens het intakegesprek wordt je hier uiteraard over geïnformeerd, maar neem gerust vooraf even contact met me op om te informeren wat voor jou van toepassing is.


Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij...

Neem dan even contact me op! Je kunt me mailen, een WhatsApp sturen, of even bellen op 040-2445015