Home » PowerSlim Afslankprogramma » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik twijfel nog of het PowerSlim programma wel bij me past...
Kan ik me voorstellen, geen probleem! Meld je vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek dan leg ik je precies uit wat het programma inhoud en wat het voor je kan betekenen. Aan de hand daarvan bepaal jij dan of je wel /niet wilt starten.

Als ik het aanmeldformulier invul wat gebeurt er dan?
Wanneer ik jouw aanmelding heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Op het aanmeldformulier kun je alvast aangeven naar welke dagen/tijdstippen jouw voorkeur uitgaat. 

 

Wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek?
Tijdens deze afspraak wordt jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden.
Ik leg je uit hoe het PowerSlim programma werkt en hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Deze intake duurt ongeveer een uur.

Wat gebeurt er na het intakegesprek?
Het gesprek is geheel vrijblijvend. Besluit jij dat het programma toch niet helemaal bij je past? Even goede vrienden! Dan nemen we afscheid en hoop ik dat je een andere methode vindt die wel bij je past. Ik gun je namelijk nog steeds je ideale gewicht en dat je weer lekker in je vel zit.  Ben je wel gelijk enthousiast?  Dan kun je direct een startpakket aanschaffen en starten met het programma.


Wat kost het PowerSlim startpakket?
Het startpakket kost € 159,00 en is voor ca. 8 à 10 dagen, bevat een handig menu met recepten en de bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket het kookboek 'Voeding en gewicht in evenwicht' twv € 14,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?
Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag.  Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-) Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.

Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?
In veel gevallen is dit geen probleem, echter soms is het van belang eerst even te overleggen met je huisarts. ( Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om tijdens het programma de dosering van je medicijnen aan te passen)  En in een enkel geval is starten helaas niet mogelijk. We bespreken dit uiteraard tijdens het intakegesprek, maar kijk voor de zekerheid alvast even op de gezondheidsverklaring.

 

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij...

Natuurlijk beantwoord ik ook jouw vraag graag, neem gerust even contact met op via WhatsApp of email. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van me.