Home » PowerSlim Afslankprogramma » Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord

Wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek?


Tijdens deze afspraak maken we kennis, leg ik je uit hoe het PowerSlim programma werkt en hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Natuurlijk ga je ook even op de weegschaal om jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa te meten. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden.

De intake duurt ongeveer een uur en is geheel vrijblijvend. Besluit jij dat het programma toch niet helemaal bij je past? Even goede vrienden! Dan nemen we afscheid en hoop ik dat je een andere methode vindt die wel bij je past. Ik gun je namelijk nog steeds je ideale gewicht en dat je weer lekker in je vel zit.  Ben je wel gelijk enthousiast?  Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit! Je kun direct een startpakket aanschaffen en de volgende dag al starten met het programma.


Wat kost het PowerSlim startpakket?


Het startpakket kost € 159,00 en is voor ca. 8 à 10 dagen
, bevat een handig menu met recepten en de bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket een kookboek met heerlijke recepten twv € 14,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?


Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen.  De PowerSlim producten vervangen een groot gedeelte van je huidige boodschappen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig. Gemiddeld besteed je  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag aan PowerSlim producten.

Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.


Wat kan ik verwachten van de begeleiding?


We maken wekelijks een afspraak (20-25min) om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. En zit je tussendoor ergens mee? Geen nood! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding dus voor vragen en support mag je altijd bellen, mailen of appen.  

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht ook op de lange termijn vast kunt houden. Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je daarom nog een jaar lang maandelijks begeleiden om terugval te voorkomen.


Kan ik samen met mijn gezin blijven eten?


Dat kan! Alleen maak jij gebruik van de PowerSlim producten. Eet jouw gezin bijvoorbeeld pasta of rijst, dan neem jij de PowerSlim pasta/rijst. De kids een pannenkoek? Jij een PowerSlim pannenkoek! En ’s avonds op de bank kun je samen genieten van een lekkere snack.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Naast de PowerSlim producten zijn bovendien diverse groenten, smaakmakers, vlees/vis/kip en ei toegestaan. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten, en vooral genieten!


Is PowerSlim een crashdieet?

 

Zeker niet! PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen.  Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producten. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest. Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier figuur en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.


Ik heb een drukke baan en ben veel onderweg, kan ik het PowerSlim programma dan wel volgen?


Ook wanneer je veel van huis bent kun je het PowerSlim programma prima volgen. Veel PowerSlim producten zijn namelijk klant en klaar en makkelijk om mee te nemen. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je ze bij je hebt!


Kan ik uiteten tijdens het PowerSlim programma?


Maak je geen zorgen, ook tijdens het afvallen kun je gewoon uiteten. Het is alleen een kwestie van de juiste keuze maken en daarbij kun je natuurlijk rekenen op mijn advies Eventueel bekijken vooraf alvast samen het menu en uit welke geschikte gerechten je kunt kiezen.


Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?

 

Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs, en tijdens je avondmaaltijd  kun je bijvoorbeeld tahoe, tofu of eieren nemen.


Wordt het PowerSlim programma vergoed?


Nee, de kosten van het PowerSlim programma kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.


Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?


In veel gevallen is dit geen probleem, soms is het wel van belang eerst even te overleggen met je huisarts/specialist. Slechts in een enkel geval is starten niet mogelijk Tijdens het intakegesprek wordt je hier uiteraard over geïnformeerd, maar neem gerust vooraf even contact met me op om te informeren wat voor jou van toepassing is.


Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij...

Neem dan even contact me op! Je kunt me mailen, een WhatsApp sturen, of even bellen op 040-2445015