Even voorstellen... Bianca Aarts, PS. food & lifestyle coach in Eindhoven

Ik ben Bianca Aarts, en werk al sinds 2013 met het PS. food & lifestyle programma in mijn afslankstudio in Eindhoven. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat ook jij weer lekker in je vel zit. Begeleiding, oprechte interesse en persoonlijke aandacht, dat is mijn kracht. Samen gaan we voor blijvend resultaat!

 


Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. 

Ook jou help ik graag door middel van:

  • Een wekelijks gratis consult
  • Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
  • Makkelijk en gezond eetpatroon met lekkere gerechten
  • Een jaar lang gratis nabegeleiding


Spreekt het PS. programma je aan en ben je benieuwd of het ook iets voor jou is?
Neem contact met me op voor vrijblijvend meer informatie! 


Home 

Heidi: "Bianca is een hele fijne coach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!      
       


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."