Even voorstellen... Bianca Aarts, PS. food & lifestyle coach in Eindhoven


Mijn naam is Bianca Aarts, al ruim 10 jaar enthousiast PS. food & lifestyle coach.
Met mijn persoonlijke ervaring, kennis van voeding, leefstijl- en gedragsverandering help ik je graag bij het behalen van jóuw leefgewicht: een gezond gewicht dat blijft!


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?


Home 

★★★★★  Heidi: "Bianca is een hele fijne coach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


★★★★★  Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!      
       


★★★★★  Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."