Flammkuchen met zalm

PowerSlim recept - Flammkuchen met zalm

Ingrediënten voor 1 portie

  • 1 PS. wrap
  • 40 g plakjes gerookte zalm
  • 3 zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 tomaat, in dunne plakjes
  • 1 el zuivelspread kruiden light
  • 30 g geraspte 30 + kaas
  • 2 tl verse dille, fijn gehakt
  • Paar blaadjes verse basilicum, gescheurd
  • zout
  • peper


Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de wrap met de zuivelspread en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel hierover de plakjes zalm, tomaat en de olijven. Bak de flammkuchen circa 8 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi voor serveren met de gehakte dille en de gescheurde blaadjes basilicum.


Dit recept is vanwege de geraspte kaas pas geschikt vanaf fase 2A van het PS. food & lifestyle programma, zit je nog in fase 1 dan laat je de kaas gewoon achterwege. Eet er een lekkere salade van tomaatjes, komkommer en ijsbergsla bij.

Tip! In plaats van zalm kun je natuurlijk ook variëren met tonijn of ham, mogelijkheden genoeg!


Geschikt vanaf fase 2a van het PS. food & lifestyle programma