PS. food & lifestyle ervaringen

Wendy: "Het aanleren van mijn nieuwe levensstijl had ik niet alleen gekund*"

Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dathelemaal niet zo was. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde me moe en futloos, en besloot dat ik hier iets aan wilde doen. Op 6 mei 2021 ben ik bij mijn coach langs geweest voor een intakegesprek, om kennis te maken met het PS. food & lifestyle programma.Deze manier van afvallen sprak mij enorm aan omdat je nog steeds genoeg en heel gevarieerd blijft eten. Een crashdieet zag ik namelijk niet zitten. Ik was enthousiast en 10 mei 2021 ben ik dan ook begonnen met het PS. food & lifestyle.

Lees meer »

Hanneke en Josien : "Dankzij onze nieuwe levensstijl voelen wij ons beter dan ooit!*"

Hanneke:“Mijn man wees mij op het PS. food & lifestyle programma. Zijn collega volgde dit “en ze eet alleen maar lekkere dingen” zei hij. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, want ik hou nu eenmaal van lekker eten. Ik ging op onderzoek uit en besloot ervoor te gaan. Doorslaggevend was voor mij de belofte van een jaar lang nabegeleiding van je coach na het behalen van je doel. Ik dacht: ‘Dit is precies wat ik nodig heb!’.”

Lees meer »

Eveline: "Ik ga stralend de feestdagen in.*"

Ik ben Eveline, 28 jaar. In mijn verhaal zullen veel vrouwen zich vast wel herkennen. Tot een aantal jaar geleden kon ik eten wat ik wilde, zonder een grammetje bij te komen. Aan sporten, diëten en gezonde voeding deed ik niet. Stilaan begonnen er toch wat kilootjes bij te komen. Maar ik slaagde er elk jaar opnieuw in om die er weer af te krijgen tegen de zomermaanden. Dat deed ik dan door middel van crashdiëten. Ik heb allerlei dingen geprobeerd, maar voornamelijk mezelf uitgehongerd. Ik werd een zogenaamde ‘jojo’. Elke winter kwam er 8 à 10 kg bij, die ik er dan tegen de zomer weer af kreeg.

Lees meer »

Wendy & Debby: "Wij gaan stralend de zomer in*"

Wendy:“Op mijn 27e werd ik moeder van mijn heerlijke dochter Zoë en 3 jaar later werd haar stoere broertje Brett geboren. Ik had het gevoel dat bij iedereen om mij heen de zwangerschapskilo’s eraf vlogen, behalve bij mij. Als iemand iets over mijn gewicht zei, gaf ik standaard de zwangerschap de schuld. Telkens zei ik tegen mezelf dat ik maandag zou beginnen om weer gezonder te gaan eten. Een paar maanden later besloten we op wintersport te gaan, even er tussenuit zonder de kids. Maar wat was dat… Ik kreeg mijn skibroek niet meer aan en ook de rest van de kleding was een drama, ik moest zelfs de kleding van mijn man aan. Dat was voor mij het moment dat ik zeker wist dat ik aan de bak moest.Tijdens deze vakantie heb ik een afspraak gemaakt met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Ik kon meteen één dag na terugkomst uit Oostenrijk bij haar terecht. Zij was exact wat ik nodig had, iemand die ik op elk moment kon contacten, zeker toen ik het na de eerste week erg zwaar had.”

Lees meer »