Eveline: "Ik ga stralend de feestdagen in.*"

PS. Food & lifestyle ervaring  Eveline

Ik ben Eveline, 28 jaar. In mijn verhaal zullen veel vrouwen zich vast wel herkennen. Tot een aantal jaar geleden kon ik eten wat ik wilde, zonder een grammetje bij te komen. Aan sporten, diëten en gezonde voeding deed ik niet.

Stilaan begonnen er toch wat kilootjes bij te komen. Maar ik slaagde er elk jaar opnieuw in om die er weer af te krijgen tegen de zomermaanden. Dat deed ik dan door middel van crashdiëten. Ik heb allerlei dingen geprobeerd, maar voornamelijk mezelf uitgehongerd. Ik werd een zogenaamde ‘jojo’. Elke winter kwam er 8 à 10 kg bij, die ik er dan tegen de zomer weer af kreeg.

 

Het effect van de lockdown

En toen kwam het Coronavirus. Zoals zovelen heb ook ik, mij toen volledig laten gaan met het idee: “Waarom zou ik nu al die moeite doen? Niemand ziet mij toch.” Een lockdown en 25 extra kilo’s later kwam ik bij mijn PS. food & lifestyle coach terecht, omdat ik ten einde raad was en mezelf niet meer gemotiveerd kreeg. Ik wilde heel graag aan de slag met een gezonde levensstijl waarin ik niet steeds terugviel in mijn oude, ongezonde gewoontes.

 

PS. Food & lifestyle - PowerSlim ervaring

Al snel begon ik verschil te merken. Ik was nog ver van mijn doel af, maar dankzij mijn coach bleef ik gemotiveerd en hield ik vol. Ze stond altijd voor me klaar met tips en adviezen. Mijn nieuwe eetpatroon houd ik al een jaar vol. Ik ben nu dan ook super trots om jullie het resultaat te tonen. Ik ben 20 kilo afgevallen en ik blijf doorzetten.

De kerst, daar heb ik heel veel zin in. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer me dan niet te veel te focussen op mijn gewicht. Van die enkele keren zondigen, zal ik heus niet 5 kg aankomen. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!


* De inhoud en context van dit ervaringsverhaal is persoonsgebonden en daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het PS. food & lifestyle afslankprogramma.