Afslanktips & Laatste nieuwtjes

Vakantietips

De vakantie staat voor de deur en misschien vind je dat best spannend. Want op je vakantiebestemming is het misschien allemaal net even wat lastiger om je goed aan het PS. food & lifestyle programma te houden. Maar met deze tips kom jij zeker je vakantie goed door, zodat jij maar aan één ding hoeft te denken en dat is genieten!

Lees meer »

Zo blijf jij de paaseitjes de baas!

Zijn paaseitjes voor jou ook zo'n grote verleiding? Weet je dat een gemiddeld paaseitje zo'n 40 calorieën bevat en net zoveel suiker als 1 suikerklontje? Dat je 10 minuten moet hardlopen om twee paaseitjes te verbranden? 

Lees meer »

Wat zit er in de Italian box?

Gelukkig kun je tijdens het PS. food & lifestyle programma ook lekker genieten van pastagerechten. Hou je van variatie dan is de Italian box ideaal voor jou! In deze variatiedoos zitten namelijk 5 verschillende soorten Italiaanse deegwaren waarmee je in een handomdraai de lekkerste koolhydraatarme gerechten op tafel zet.De inhoud:

Lees meer »

Coronakilo's? 5 tips om ze kwijt te raken

Weg rust en regelmaat. Veel thuis, minder beweging en uit verveling ben je meer gaan snoepen en snaaien... Is dat helaas ook terug te zien op de weegschaal en heb je er helemaal de balen van? Lees dan even verder, ik geef je 5 tips om jouw kilo's zo snel mogelijk weer kwijt te zijn.

Lees meer »

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle

Eind deze maand gaat PowerSlim verder onder een nieuwe naam: PowerSlim wordt PS. food & lifestyle. En er komt niet alleen een nieuwe naam, een nieuwe look... maar er komt nog heel veel meer! Veel veranderingen, maar de producten en coaching blijven zoals je gewend bent. 

Lees meer »