Afslanktips & Laatste nieuwtjes

Met deze PS. food & lifestyle producten zet jij een heerlijke kha-maaltijd op tafel

Tijdens het PS. food & lifestyle programma eet je koolhydraatarm en eiwitrijk. 's Avonds kun je dan bijvoorbeeld een maaltijd met groenten, vlees/vis of ei op tafel zetten. Maar gelukkig kun je daarnaast ook eindeloos variëren met de PS. producten. Zo zet je met de pannenkoeken, omeletten en wraps supersnel iets lekkers op tafel.Ook kun je met de PS. sojarijst, tagliolini, fusilli, noodles, penne of spaghetti gewoon lekker blijven genieten van jouw favoriete pastagerecht of een heerlijke Oosterse maaltijd op tafel zetten. En ben je een aardappelliefhebber? Dan zet je in een handomdraai een lekker stamppotje op tafel met er aardappelpuree of wat dacht je van rösti? 

Lees meer »

Gratis: E-book met 15 recepten voor heerlijke kha-soep

Met soep zet je makkelijk en snel een koolhydraatarme maaltijd op tafel. Lekker als lunch, bijgerecht of avondmaaltijd, en je hebt meteen je portie groente binnen! Je bereidt gemakkelijk in één keer een grote pan waar je meerdere keren van kan doen.In het E-book staan 15 heerlijke PS. food & lifestyle recepten om jou te inspireren. Ook van groente die je misschien zelf niet zo snel zou kiezen ;-) Probeer gewoon eens de spruitjes-, bieten of bloemkoolsoep. Want misschien houd je niet (zo) van deze groentes, maar in de soep smaken ze hartstikke lekker!

Lees meer »

Nieuw: PS. food & lifestyle Re-boost pakket

Met dagelijks verleidingen op de loer is het soms best een uitdaging om je streefgewicht te behouden. Voor iedereen die weer even de puntjes op de i wil zetten is er daarom nu het Re-boost pakket. Een verkort programma, om snel weer back on track te komen.Lees meer over de inhoud van het Re-boost pakket en hoe het Re-boost programma werkt...

Lees meer »

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle

Eind deze maand gaat PowerSlim verder onder een nieuwe naam: PowerSlim wordt PS. food & lifestyle. En er komt niet alleen een nieuwe naam, een nieuwe look... maar er komt nog heel veel meer! Veel veranderingen, maar de producten en coaching blijven zoals je gewend bent. 

Lees meer »

Mijn favoriete PowerSlim producten: Deel 4 - Tussendoortjes

Mijn favoriete tussendoortjes... jeetje da's best lastig zeg! Het PS. assortiment is namelijk erg groot en zeker de tussendoortjes zijn goed vertegenwoordigd. En ik, ik vind gewoon heel erg veel lekker... en dus heb ik veel favorieten.Wèl is er één tussendoortje dat er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt. De foto bovenaan dit blog verraadt het al een beetje...de Melkchocolade chunk is echt mijn favoriete snack! Melkchocolade, maar toch pùre verwennerij ;-) Voor het gemak heb ik mijn andere favoriete tussendoortjes onderverdeeld in verschillende categorieën 'zoete snacks' 'repen' en 'hartige snacks' en voor iedere categorie een top 3 samengesteld. 

Lees meer »