Afslanktips & Laatste nieuwtjes

Yesss, de PS. food & lifestyle paaseitjes zijn er weer!

In januari zag ik de paaseitjes al in de winkel liggen, en als je bezig bent met afvallen kan het soms best lastig zijn om die verleiding te weerstaan. Maar de redding is nabij, want ook dit jaar zijn ze er weer: de PS. food & lifestyle paaseitjes ;-)  Ze zijn er in de smaak Melkchocolade Praline Zeezout en ze zijn ècht heel erg lekker! Tijdens het PS. food & lifestyle programma mag je één paaseitje per dag als extraatje. Maar gelukkig mag je tijdens het programma nog veel meer lekkers ;-) Ken je het PS. Programma nog niet en ben je benieuwd welk lekkers er nog meer is? Bekijk hier alle producten.

Lees meer »

Met deze PS. food & lifestyle producten zet jij een heerlijke kha-maaltijd op tafel

Tijdens het PS. food & lifestyle programma eet je koolhydraatarm en eiwitrijk. 's Avonds kun je dan bijvoorbeeld een maaltijd met groenten, vlees/vis of ei op tafel zetten. Maar gelukkig kun je daarnaast ook eindeloos variëren met de PS. producten. Zo zet je met de pannenkoeken, omeletten en wraps supersnel iets lekkers op tafel.Ook kun je met de PS. sojarijst, tagliolini, fusilli, noodles, penne of spaghetti gewoon lekker blijven genieten van jouw favoriete pastagerecht of een heerlijke Oosterse maaltijd op tafel zetten. En ben je een aardappelliefhebber? Dan zet je in een handomdraai een lekker stamppotje op tafel met er aardappelpuree of wat dacht je van rösti? 

Lees meer »

Gratis: E-book met 15 recepten voor heerlijke kha-soep

Met soep zet je makkelijk en snel een koolhydraatarme maaltijd op tafel. Lekker als lunch, bijgerecht of avondmaaltijd, en je hebt meteen je portie groente binnen! Je bereidt gemakkelijk in één keer een grote pan waar je meerdere keren van kan doen.In het E-book staan 15 heerlijke PS. food & lifestyle recepten om jou te inspireren. Ook van groente die je misschien zelf niet zo snel zou kiezen ;-) Probeer gewoon eens de spruitjes-, bieten of bloemkoolsoep. Want misschien houd je niet (zo) van deze groentes, maar in de soep smaken ze hartstikke lekker!

Lees meer »

PS. food & lifestyle E-book Carnaval tips

Carnaval staat bekend om het feesten, de uitbundigheid en natuurlijk de optochten en mooie outfits die je overal voorbij ziet komen. Vaak gaan tijdens carnaval vier dagen lang alle remmen los.Volg jij het PS. food & lifestyleprogramma maar wil je carnaval écht niet missen? Gelukkig is dat geen probleem. Je moet misschien wat meer opletten, maar dat betekent niet dat je geen leuke carnaval kunt hebben. Download het E-book met carnavals tips en ontdek hoe je deze gezellige dagen met zo min mogelijk schade doorkomt.

Lees meer »