Afslanktips & Laatste nieuwtjes

Met deze PS. food & lifestyle producten zet jij een heerlijke kha-maaltijd op tafel

Tijdens het PS. food & lifestyle programma eet je koolhydraatarm en eiwitrijk. 's Avonds kun je dan bijvoorbeeld een maaltijd met groenten, vlees/vis of ei op tafel zetten. Maar gelukkig kun je daarnaast ook eindeloos variëren met de PS. producten. Zo zet je met de pannenkoeken, omeletten en wraps supersnel iets lekkers op tafel.Ook kun je met de PS. sojarijst, tagliolini, fusilli, noodles, penne of spaghetti gewoon lekker blijven genieten van jouw favoriete pastagerecht of een heerlijke Oosterse maaltijd op tafel zetten. En ben je een aardappelliefhebber? Dan zet je in een handomdraai een lekker stamppotje op tafel met er aardappelpuree of wat dacht je van rösti? 

Lees meer »

Gratis: E-book met 15 recepten voor heerlijke kha-soep

Met soep zet je makkelijk en snel een koolhydraatarme maaltijd op tafel. Lekker als lunch, bijgerecht of avondmaaltijd, en je hebt meteen je portie groente binnen! Je bereidt gemakkelijk in één keer een grote pan waar je meerdere keren van kan doen.In het E-book staan 15 heerlijke PS. food & lifestyle recepten om jou te inspireren. Ook van groente die je misschien zelf niet zo snel zou kiezen ;-) Probeer gewoon eens de spruitjes-, bieten of bloemkoolsoep. Want misschien houd je niet (zo) van deze groentes, maar in de soep smaken ze hartstikke lekker!

Lees meer »

PS. food & lifestyle E-book Carnaval tips

Carnaval staat bekend om het feesten, de uitbundigheid en natuurlijk de optochten en mooie outfits die je overal voorbij ziet komen. Vaak gaan tijdens carnaval vier dagen lang alle remmen los.Volg jij het PS. food & lifestyleprogramma maar wil je carnaval écht niet missen? Gelukkig is dat geen probleem. Je moet misschien wat meer opletten, maar dat betekent niet dat je geen leuke carnaval kunt hebben. Download het E-book met carnavals tips en ontdek hoe je deze gezellige dagen met zo min mogelijk schade doorkomt.

Lees meer »

5 tips voor een koolhydraatarme Carnaval

Let jij op je gewicht, volg jij het PS. food & lifestyle programma, maar wil je Carnaval écht niet missen? Onderstaand een aantal tips om deze dagen zo koolhydraatarm mogelijk door te komen... Wel de leut, maar niet de kilo's!

Lees meer »