Kookboek cadeau bij aankoop van het PS. food & lifestyle starterspakket

PS. food & lifestyle kookboek 'koolhydraarme genieten'

Bij aankoop van het PS. food & lifestyle starterspakket krijg je dit prachtige kookboek 'Koolhydraatarm genieten' twv €19,95 cadeau.


Het boek staat niet alleen boordevol makkelijke en lekkere recepten voor ontbijt, lunch en diner maar ook aan inspiratie voor dressings, sausjes, spreads, zelfgemaakte kruidenmixen en feestelijke hapjes is gedacht. Stuk voor stuk afgestemd op het PS. food & lifestyle programma.

Of je nu op zoek bent naar een gezonde start van de dag of een voedzame maaltijd voor het avondeten, in dit kookboek vind je voor elk moment van de dag een heerlijk gerecht.

Alle recepten in het boek (zowel met als zonder PS product) zijn geschikt vanaf de eerste fase van het PS. food & lifestyle programma en aan te passen naar jouw eigen smaak en voorkeur.  Zo kun je bijvoorbeeld andere groenten of smaakmakers gebruiken en zo de perfecte maaltijd samenstellen die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Door het gebruik van gezonde ingrediënten en de inspiratie die het kookboek biedt, kun je stap voor stap werken aan een gezondere levensstijl. Ontdek nieuwe smaken en leer hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden die ook nog eens lekker zijn. Met de recepten uit dit kookboek wordt gezond eten makkelijk én lekker!