Het PS. food & lifestyle startpakket: jouw eerste stap naar een gezond gewicht dat blijft!


Wanneer je besluit te starten met het PS. food & lifestyle programma, is de de eerste stap richting een gezonde levensstijl gezet. Om je wegwijs te maken met het programma en het maken van gezonde keuzes en het aanleren van gezonde gewoontes zo makkelijk mogelijk te maken, begin je met het startpakket. Het fijne aan het startpakket is dat je stap voor stap kunt ontdekken hoe het programma werkt.

Een ander voordeel van het startpakket is dat je kunt kennismaken met een groot gedeelte van het assortiment. Door de variatie aan diverse smaken en producten in het startpakket krijg je een goede indruk wat PS. food & lifestyle allemaal te bieden heeft. 


Het PS. food & lifestyle startpakket: De ideale start!

 

Inhoud van het startpakket:

  • 7 dagdoosjes, met in elk doosje precies de PS. food & lifestyle producten die je op een dag nodig hebt. Namelijk, een product voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd + 3 heerlijke tussendoortjes.
  • Weekmenu met recepten welke speciaal zijn samengesteld om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen. Elk recept bevat gezonde ingrediënten en is eenvoudig te bereiden.
  • Boodschappenlijstje zodat je precies weet welke aanvullende producten je nodig hebt. Zo kun je snel en gemakkelijk boodschappen doen en weet je zeker dat je de juiste producten in huis hebt.
  • Startersbrochure met informatie, tips en inspiratie
  • Handige shaker
  • Supplementen Multivitamine & Acidofit (voor een maand)
  • Inclusief kennismakingsgesprek, lichaamsanalyse, advies & begeleiding

     

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met een gezondere levensstijl. En als extraatje krijg je bij aankoop van het startpakket ook nog eens het PS. food & lifestyle kookboek 'koolhydraatarm genieten' twv € 19,95 cadeau!


Startpakket € 159,-