PowerSlim Paasmenu

Of je Pasen dit jaar met familie en vrienden kunt vieren is misschien nog onzeker, maar met je gezin kan dat in ieder geval wel! Ook tijdens het PowerSlim programma kun je genieten van een heerlijk paasontbijt, brunch of  lunch. Download het paasmenu en laat je inspireren door de lekkere recepten!

Lees meer »

PowerSlim paaseitjes

Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat de paaseitjes al enige tijd in de winkels liggen. Als je aan het PowerSlimmen bent kan het soms best lastig zijn om de verleiding van deze eitjes te weerstaan. Gelukkig is er dit jaar een heerlijk alternatief, de PowerSlim paaseitjes.  

Lees meer »

Bianca´s Finishing Touch - PowerSlim center van de maand

Sinds 2013 ben ik met veel plezier PowerSlim voedingscoach en heb ik inmiddels heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl. Iedere keer weer blijft het bijzonder om te zien hoe iemand afvalt, fitter wordt en steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Ik vind het geweldig dat ik daarin iets kan bijdragen en als ik zie dat iemand weer lekker in zijn vel zit geeft dat ontzettend veel voldoening.

Lees meer »

Nieuw : Mijn PowerSlim Planner

Na de zomervakantie kan het soms best lastig zijn om je gezonde leefstijl weer op te pakken. Merk jij dit ook? Dan heb ik goed nieuws voor je, want nu is er de Mijn PowerSlim planner om je te helpen de draad weer op te pakken.

Lees meer »