PowerSlim Zomermagazine: Proef de zomer!

Hij is er weer! De nieuwe editie van het gratis PS magazine staat dit keer helemaal in het teken van de zomer. Heerlijke zomerse recepten, kledingtips, ervaringsverhalen, uitleg over een koolhydraatarm dieet en diverse andere leuke tips en weetjes. 

Lees meer »

Mijn favoriete PowerSlim producten: Deel 3 - Avondmaaltijd

Tijdens het PowerSlim programma hoef je 's avonds niet persé een PowerSlim product te gebruiken. Je kunt namelijk ook gewoon een gerecht maken met vlees/vis/ei + groenten. Toch vind ik het prettig om af en toe gebruik te maken van de PowerSlim producten, daarmee kan je net wat meer variatie in je maaltijden brengen,  Mijn favorieten:

Lees meer »

Mijn favoriete PowerSlim producten: Deel 1 - Ontbijt

De vraag die mij het meest gesteld wordt is denk ik wel: "Gebruik jij de PowerSlim producten ook zelf?"Het antwoord: Jazeker! Sowieso vind ik het als coach belangrijk om te weten hoe de producten smaken en hoe je ze klaar maakt, want hoe kan ik er anders iets zinnigs over zeggen? En eerlijk is eerlijk, soms is het ook gewoon even nodig om zelf het programma te volgen...want ja, ook bij mij blijven er wel eens wat kilootjes plakken ;-)

Lees meer »

Dream, wish... and make it happen!

Supertrots ben ik op Anke. Anke startte in mei 2018 met het PowerSlim programma. Ze was ontzettend gemotiveerd en had maar 1 doel voor ogen: ze wilde weer lekker in haar vel zitten. In augustus behaalde ze haar streefgewicht. en inmiddels weet ze dit al een half jaar zo te houden!In december legde we haar fantastische resultaat vast tijdens een fotoshoot en met een van deze foto's schittert ze nu op de campagnematerialen en flyers ;-) 

Lees meer »