Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 8 -

Dag 7 van deze PowerSlim week alweer. Vandaag is het mijn weegdag. Ik weeg mezelf thuis ook altijd even op mijn eigen weegschaal om een beetje gevoel te hebben bij wat ik ga zien op de weegschaal bij mijn coach. Ik zie dat het resultaat zoals gewenst is, zo rond de 1 kilo eraf 😊

Lees meer »

Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 7 -

Vandaag weer een werkdag. Een snel en voedzaam ontbijt is dan wel fijn 😊. Ik vul mijn kom met 150 gram kwark en een zakje muesli. Tenminste dat denk ik…  Maar ik vul de kom per ongeluk met het zakje havermout. Oeps, zou dat smaken, zou je dat zo ook kunnen eten? Ik kom er snel genoeg achter... Ik kan je vertellen, het is te eten, maar lekker is anders. Het eet gewoonweg niet lekker weg. Geen aanrader dus om uit te proberen, maar ja, het vult wel!

Lees meer »

Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 4 -

Jeetje wat is het koud vandaag…  Met 2 voetballende zoons mag ik regelmatig vroeg op het voetbalveld present zijn, zo ook vandaag. Warme schoenen aan, skisokken, muts en handschoenen, mij zullen ze niet hebben vandaag 😉 Voordat ik vertrek met de jongste om 7.45 uur eet ik mijn favoriete ontbijt: muesli met kwark. Lekker snel, lekker en makkelijk!

Lees meer »

Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 3 -

Vanochtend begon mijn dag om 7.30 uur, eerst lekker relaxed met de kinderen geknuffeld in bed. Een mooie start van de dag!Eenmaal beneden maakte ik mijn bakje kwark met muesli, netjes afgewogen (150 gram kwark). Ik gebruik altijd de muesli 'chocolade pecan karamel', die vind ik het lekkerste 😉 Daar doe ik dan nog een klein scheutje karamel-zeezout stroop bij en ik geniet van een gezond en lekker ontbijt, dat ook nog eens prima vult.

Lees meer »