Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 2 -

Vandaag begin ik de dag met 2 PowerSlim crackers, eentje met 20+ smeerkaas en een met chocolade hazelnootpasta. Nu hoor ik je denken, hazelnootpasta? Ja dat kan en mag gewoon. Het is geen Nutella, maar hij smaakt heerlijk! Echt een verwennerij als afsluiting van mijn¬† maaltijd ūüėä

Lees meer »

Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy

Laat ik me eerst even voorstellen: Mijn naam is Joy en ik ben begin oktober gestart met het PowerSlim programma. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en had bij een collega hele goede resultaten gezien met PowerSlim. Ik ben een echte Bourgondi√ęr en houd van koken en genieten van lekker eten met een wijntje op zijn tijd.

Lees meer »

PowerSlim fotoshoot Anke

In augustus behaalde Anke haar streefgewicht. Ze besluit haar verhaal te delen met PowerSlim en wordt daarmee uitgeroepen tot PowerSlimmer van de maand. Heel gaaf, want daarmee wint ze een professionele fotoshoot... Vandaag is het eindelijk zo ver!

Lees meer »

PowerSlim Cheesecake, zo maak je ‚Äėm!

Verjaardag, Moederdag, kerst, of welke feestelijke gelegenheid dan ook... als je aan het PowerSlimmen bent kun je gelukkig gewoon genieten van een lekker stukje taart. Deze cheesecake is niet alleen lekker maar ook nog eens heel eenvoudig te maken.In de onderstaande video laat ik je zien hoe! Het recept is voor 4 personen.

Lees meer »

Jubileum, 5 jaar PowerSlim voedingscoach

Superleuk! Vandaag werd ik verrast met een grote bos bloemen en een oorkonde omdat ik inmiddels alweer 5 jaar PowerSlim voedingscoach ben. Echt, die 5 jaar zijn om gevlogen. En jeetje wat heb ik sindsdien veel geleerd, mooie momenten meegemaakt, geweldige mensen leren kennen en prachtige resultaten gezien. Inmiddels heb ik ruim 100 vrouwen geholpen bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren een gezond eetpatroon en daar ben ik ontzettend trots op!

Lees meer »

Eitje!

Denk jij ook 'laat maar!' als je ziet dat je in een recept alléén het eiwit nodig hebt?Dat geklieder met het ei om het eiwit van het eigeel te scheiden was voor mij altijd een reden om het recept dan maar niet te maken.Maar sinds ik dit trucje ken... ohhh t is echt zò simpel!!

Lees meer »