Koolhydraatarme recepten |  PS. food & lifestyle 

Ham-prei muffins

Deze ham-prei muffins zijn zowel warm als koud heerlijk. Lekker tijdens de lunch, maar ook prima als tussendoortje.Ingrediënten voor 6 muffins

Lees meer »

Zelf koolhydraatarm lijnzaadbrood bakken

In het Balance kookboek staat een recept om zelf brood te bakken. Het stond al een tijdje op mijn lijstje om het een keer uit te proberen, maar het kwam er om een of andere reden steeds niet van....tot gisteren. Ik had nog een aantal eieren en een verpakking kwark die op moest en bedacht me dat ik daar mooi dat brood eens mee kon gaan maken. Zo gezegd zo gedaan! En het was gelukkig heel eenvoudig ;-)

Lees meer »

Sandwich fricandeau met tonijnsalade

Voor deze sandwich gebruikte ik een portie lijnzaadbrood van PS. maar wanneer je het PS. food & lifestyle programma niet volgt kun je uiteraard ook (koolhydraatarm) volkorenbrood nemen.Snij de sneetjes brood schuin door zodat er driehoekjes ontstaan ...recht kan ook, maar schuin ziet er gewoon wat gezelliger uit ;-) Leg op ieder sneetje een klein beetje sla. Ik gebruikte gemengde bladsla, maar iedere andere sla kan natuurlijk ook. Op de sla leg je vervolgens een plakje fricandeau en daarbovenop een schepje tonijnsalade.

Lees meer »