Tonny: "Nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn!*"

PS. Food & lifestyle - PowerSlim ervaring Tonny

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

 

Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn en de knop ging om!

PS. food & lifestyle

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PS. food & lifestyle. Zij had het PS. programma zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PS. coach zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met haar.

 

PS. Food & lifestyle ervaring Tonny

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PS. food & lifestyle programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik te starten. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie.

"Ik zit zelfs onder mijn streefgewicht"

PS. food & lifestyle was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste PS .food & lifestyle coach  die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!


* De inhoud en context van dit ervaringsverhaal is persoonsgebonden en daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het PS. food & lifestyle afslankprogramma.