Re-boost: in 2 weken weer back on track!

 

Met dagelijks verleidingen op de loer is het soms best een uitdaging om je ideale gewicht te behouden. Voor iedereen die weer even de puntjes op de i wil zetten is er daarom nu het Re-boost pakket. Een verkort programma, om snel weer back on track te komen.


Het Re-boost pakket: Jouw duwtje in de rug!

 

Inhoud van het Re-boost pakket:

  • 14 dagdoosjes met producten voor ontbijt, lunch en tussendoor
  • 2 weekmenu’s met 14 gezonde en makkelijke recepten waarmee je 's avonds een heerlijk recept op tafel zet bestaande uit vlees, vis of ei aangevuld met groenten. 
  • 2 boodschappenlijstjes zodat je precies weet welke aanvullende producten je nodig hebt. Zo kun je snel en gemakkelijk boodschappen doen en weet je zeker dat je de juiste producten in huis hebt.
  • Supplementen - Multivitamine & Acidofit voor een  optimaal verloop van het programma
  • Brochure met informatie, tips en inspiratie

    € 199

 

Makkelijk en duidelijk plan

Alles is voor je uitgedacht. 
Voor iedere dag een doosje met producten inclusief recept. Niet denken maar doen! ;-) Zo pak jij in no-time de draad weer op en zit je voor je het weet weer in een gezonde flow.

 

Snel resultaat

Door een maximale inname van 30 gram koolhydraten per dag zie je snel resultaat!
Hoeveel precies kan ik je niet beloven, want ieder lichaam is anders. Wel kan ik je vertellen dat het gemiddelde gewichtsverlies tijdens de Re-boost zo'n 3 à 4 kilo is.

 

Begeleiding


Natuurlijk kun je tijdens het Re-boost programma (maar ook daarna) rekenen op mijn support en ondersteuning en krijg je -als je dat wilt- toegang tot de WhatsApp groep voor extra motivatie.
We doen het samen!Het Re-boost programma is voor de introductie uitgebreid getest, waaronder door Eline: "Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om het Re-boost programma te volgen. Het was een duwtje in de juiste richting dat ik na een hectische periode, op het vlak van gezin en werk, nodig had. Het Re-boost programma is een geweldige manier om opnieuw gemotiveerd te raken en op korte termijn meer energie te krijgen."


Weer even een duwtje nodig? Reserveer jouw Re-boost pakket!


Vul jouw gegevens in, dan reserveer ik alvast een re-boost pakket voor je! Ook neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.