Nieuwe Kleur in het Cosart Assortiment: Olijf (Nr. 914)


Cosart introduceert een nieuwe kleur in het uitgebreide assortiment oogpotloden en eyeliners: Olijf (Nr. 914). Deze prachtige, veelzijdige tint is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. De rijke, aardse toon van olijf biedt een subtiele, maar opvallende look die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. Gebruikte jij in het verleden Eyeliner Nr 9 van Cosart? Nr 914 is een perfect alternatief!

Cosart eyeliner olijf 914

De Betoverende Schoonheid van Olijf (Nr. 914)

 

De olijfkleur (Nr. 914) van Cosart oogpotloden en eyeliners is een veelzijdige tint die goed past bij verschillende oogkleuren. Hier is een overzicht van hoe olijf kan complimenteren bij verschillende oogkleuren:

 • Bruine Ogen

Olijfkleurige eyeliner accentueert de warme tinten in bruine ogen, waardoor ze nog meer opvallen. De groene ondertonen van olijf zorgen voor een mooi contrast dat de diepte van bruine ogen versterkt.

 • Groene Ogen

Groene ogen krijgen een subtiele, maar mooie boost door olijfkleurige eyeliner. De vergelijkbare kleurtonen zorgen voor een harmonieuze look die de natuurlijke kleur van je ogen accentueert en benadrukt.

  • Hazel Ogen

  Hazel ogen bevatten vaak zowel groene als bruine tinten, waardoor olijfkleurige eyeliner een perfecte keuze is. Het helpt de groene en gouden vlekken in hazel ogen te accentueren, wat leidt tot een dynamische en levendige look.

   Ongeacht je oogkleur, de nieuwe olijfkleur (Nr. 914) van Cosart oogpotloden en eyeliners biedt een unieke en flatterende tint die je ogen prachtig zal accentueren. Bezoek de webshop om deze nieuwe kleur en het volledige assortiment te ontdekken. Voeg olijf toe aan je make-uproutine voor een frisse en trendy look!


   Waarom Kiezen voor Cosart Oogpotloden en Eyeliners?

   Cosart hypoallergene oogpotloden en eyeliners zijn ontworpen met jouw comfort en stijl in gedachten. Hier zijn enkele redenen waarom Cosart de beste keuze is:

   • Hypoallergeen: Geschikt voor gevoelige huid en contactlensdragers.
   • Wis- en Watervast: Blijft de hele dag perfect zitten.
   • Meer dan 30 Kleuren: Inclusief de nieuwe, trendy olijfkleur.
   • Nooit Meer Slijpen: Altijd klaar voor gebruik.
   • Eenvoudig Aanbrengen: Perfect voor beginners en professionals.