Perfecte Oogmake-up die de hele dag blijft zitten met Cosart Oogschaduwbasis

Frustrerend hè, als je oogschaduw al na een paar uur vervaagt of in de lijntjes van je ooglid kruipt? Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om je oogmake-up langer te laten zitten en de kleurintensiteit te verbeteren: Cosart Oogschaduwbasis (shadowbase)
In deze blog ontdek je hoe je deze basis optimaal kunt gebruiken om een langdurige ooglook te creëren.

Waarom een Oogschaduwbasis?

Een oogschaduwbasis, ook wel primer genoemd, is een essentieel product in je make-uproutine. Hier zijn enkele redenen waarom je niet zonder kunt:

  • Langdurigheid: Het zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen of in de lijntjes van je ooglid te kruipen.
  • Kleurintensiteit: Het maakt de kleuren van je oogschaduw levendiger en meer gepigmenteerd.
  • Egalisatie: Het egaliseert je ooglid, waardoor je oogschaduw gelijkmatig kan worden aangebracht.

Zo gebruik je Cosart oogschaduwbasis

Volg deze eenvoudige stappen om de perfecte, langdurige ooglook te creëren met de Cosart Oogschaduwbasis:

  1. Reinig je Oogleden: Begin met schone oogleden. Gebruik een zachte reiniger om eventuele olie en make-upresten te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de oogschaduwbasis beter hecht.

  2. Breng de Basis aan: Neem een kleine hoeveelheid van de Cosart Oogschaduwbasis en breng deze gelijkmatig aan over je hele ooglid, van de wimperlijn tot aan je wenkbrauwboog. Je kunt hiervoor gewoon je vingertoppen gebruiken. Een dun laagje is voldoende.

  3. Laat het Drogen: Geef de basis een paar seconden om volledig te drogen voordat je oogschaduw aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting van de oogschaduw.

  4. Aanbrengen van Oogschaduw: Nu je oogleden zijn voorbereid, kun je je favoriete oogschaduws aanbrengen. De kleuren zullen intenser en levendiger zijn en de oogschaduw blijft beter op zijn plaats.

  5. Voltooi je Look: Maak je ooglook af met Cosart eyeliner en mascara voor een complete, langdurige make-up. Probeer de nieuwe olijfkleurige eyeliner (Nr. 914) voor een unieke twist!

 

Met Cosart Oogschaduwbasis is het creëren van een langdurige, levendige ooglook eenvoudig. Het product zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag blijft zitten en dat de kleuren intenser zijn. Voeg deze stap toe aan je make-uproutine en geniet van prachtige oogmake-up die de hele dag mooi blijft. Bezoek de webshop om de Cosart oogschaduwbasis en andere geweldige make-up producten    te ontdekken!