Stralende Huid met Egypt Sun Poeder: Reflection & Sportiv

Een gezonde, stralende huid is iets waar velen van ons naar streven, en de juiste make-up kan daarbij een groot verschil maken. Egypt Sun Poeder, een hoogwaardige bronzing poeder, is ideaal voor het bereiken van een zongebruinde, stralende look. In deze blog vergelijken we twee populaire varianten van dit compacte poeder: Reflection en Sportiv. Ontdek welke het beste bij jouw behoeften past en hoe je ze optimaal kunt gebruiken.

Wat is Egypt Sun Poeder?

 

Dit make-up en poeder in één product is ideaal voor het creëren van een stralende teint zonder blootstelling aan de zon. Het poeder, gebaseerd op de originele Luisa Lage receptuur, bevat minerale pigmenten die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het is dermatologisch getest, waardoor het veilig is voor alle huidtypen. Het poeder is verkrijgbaar in 2 varianten om aan verschillende huidtypen en voorkeuren te voldoen: Egypt Sun poeder - Reflection 01 en Egypt Sun poeder - Sportiv 02 

Egypt Sun Poeder 01 Reflection

Reflection is perfect voor wie op zoek is naar een subtiele, maar toch opvallende glans. Dit crème poeder met minerale pigmenten bevat fijne licht reflecterende deeltjes die je huid een natuurlijke, stralende finish geven.


Voordelen van Reflection:

 • Licht reflecterende deeltjes: Creëert een stralende, gezonde gloed.
 • Subtiele dekking: Perfect voor een natuurlijke look.
 • Geschikt voor alle huidtypen: Vooral flatterend voor droge en normale huidtypen.


Hoe te gebruiken:

 1. Voorbereiding: Reinig je gezicht en breng een verzorgende dagcrème aan
 2. Aanbrengen: Gebruik een grote, zachte kwast om het poeder gelijkmatig over je gezicht aan te brengen. Focus op de plekken waar de zon natuurlijk je gezicht raakt: je wangen, neusbrug, voorhoofd en kin.
 3. Blenden: Blend goed voor een natuurlijke, egale finish. Voeg indien gewenst extra lagen toe voor meer kleur.


Egypt Sun Poeder 02 Sportiv

Sportiv biedt een duurzame, matte finish die ideaal is voor mensen met een vette huid of voor gebruik tijdens fysieke activiteiten.


Voordelen van Sportiv:

 • Matte finish: Helpt overtollige olie te absorberen en glans te verminderen.
 • Langdurig: Blijft de hele dag zitten
 • Geschikt voor vette en gecombineerde huidtypen: Houdt glans onder controle en zorgt voor een egale teint.

Hoe te gebruiken:

 1. Voorbereiding: Reinig je gezicht en breng een verzorgende dagcrème aan
 2. Aanbrengen: Gebruik een poederkwast om het poeder gelijkmatig over je gezicht aan te brengen. Concentreer je op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) om overtollige olie te absorberen.
 3. Blenden: Blend goed om te voorkomen dat het poeder zich ophoopt. Breng indien nodig extra lagen aan voor een matterend effect.


Welke is de Juiste Keuze voor Jou?

 

De keuze tussen Reflection en Sportiv hangt af van je huidtype en je persoonlijke voorkeuren:

 • Kies Reflection als: Je een droge of normale huid hebt en op zoek bent naar een stralende, natuurlijke glans.
 • Kies Sportiv als: Je een vette of gecombineerde huid hebt en de voorkeur geeft aan een matte, langdurige finish.

 

Of je nu kiest voor de subtiele glans van Reflection of de matte houdbaarheid van Sportiv, Egypt Sun Poeder helpt je een gezonde, stralende huid te bereiken. Bezoek de webshop om deze producten en andere geweldige make-up te ontdekken. Voeg Egypt Sun Poeder toe aan je make-uproutine voor een prachtige, zongebruinde look die de hele dag blijft zitten!