Mijn favoriete PowerSlim producten: Deel 2 - Lunch

Wanneer je het PowerSlim programma volgt heb je een aantal eetmomenten per dag: ontbijt,  lunch, diner en 2 à 3 tussendoortjes. Ik liet je eerder al mijn favoriete ontbijtproducten zien, vandaag zijn mijn favoriete lunchproducten aan de beurt.

 

Als ik van te voren weet dat ik weinig tijd heb om te lunchen maak ik me er heel makkelijk vanaf. Dan zorg ik er bijvoorbeeld voor dat ik de avond ervoor een soepje uit de diepvries zet en eet ik er een zakje grissini oregano soepstengeltjes bij. Of ik zorg dat ik een salade heb, waar ik de snackbolletjes in kan doen.  

Heb ik meer tijd dan doe ik ook meer moeite en probeer ik er echt een feestje van te maken ;-) Ik kies dan het liefst voor een broodproduct van PowerSlim. Ik maak bijvoorbeeld een heerlijk tosti van het mediterraan broodje, met rauwe ham, tomaat en geitenkaas.

Of ik kies voor het lijnzaadbrood. Dit is ook lekker om een tosti mee te maken natuurlijk maar vaak rooster ik het even en beleg het dan bijvoorbeeld met tonijnsalade,  gerookte zalm of ik besmeer het met roomkaas light en beleg het met wat kipfilet, komkommer en tomaat. De combinatie met avocado en cocktailgarnalen was ook echt heerlijk!

Ook de crackers zijn mijn favoriet. Ze zitten boordevol zaden en pitten. Lekker met wat zelfgemaakte kip-kerrie of eiersalade of zoals op de foto zònder beleg en dan lekker knabbelen in combinatie met een lekkere salade. 


Grissini oregano 

Snackbolletjes

Mediteraan broodje

Crackers 

Lijnzaadbrood

 


Volgende keer laat ik je zien welke PowerSlim producten ik het liefst als avondmaaltijd neem.

Liefs, Bianca