Mijn favoriete PowerSlim producten: Deel 3 - Avondmaaltijd


Tijdens het PowerSlim programma hoef je 's avonds niet persé een PowerSlim product te gebruiken. Je kunt namelijk ook gewoon een gerecht maken met vlees/vis/ei + groenten. Toch vind ik het prettig om af en toe gebruik te maken van de PowerSlim producten, daarmee kan je net wat meer variatie in je maaltijden brengen,  Mijn favorieten:


Ik ben echt fan van de kant-en-klare PowerSlim wrap. Op de foto zie je hoe ik er Flammkuchen van heb gemaakt, Ook lekker is het als je de wrap vult met gebakken ui, tartaar en champignons. (wrap dubbelklappen, besmeren met smeerkaas en dan nog heel even onder de grill)  Of lekker vullen met ijsbergsla, tomaat, rode ui en wat zelfgemaakte kipgyros en tzatziki. 


De sojarijst van PowerSlim is erg lekker en geschikt om allerlei gerechten mee te maken. Je kunt er bijv een heerlijke risotto met champignons , paella of sushibowl mee maken. Of zoals op de foto een lekker pittige nasi met garnalen.


Soms heb je gewoon zin in een hamburger... althans ik wel!  Hoe fijn is het dan dat je dat met het PowerSlim meerzadenbolletje en tartaar gewoon kunt maken! Lekker met zelfgemaakte cocktailsaus


Makkelijk, snel en heel erg lekker! De PowerSlim zalmwrap besmeerd met roomkaas, belegd met zalm en wat rucola. Ook heerlijk als lunch trouwens ;-) 


De tortilla chips van PowerSlim zijn lekker om tijdens een avondje bankhangen te knabbelen, maar ik maak er het liefst nacho cheese uit de oven mee. Feestje!!!


Volgende keer mijn favoriete tussendoortjes... daar ga ik eens goed over nadenken, want dat zijn er zo veel!  ;-) 

Liefs,
Bianca