Fusilli vitello tonnato

Koolhydraatarm recept - Zalm met boeslook kaassaus

Ik vind dit echt zó lekker! En met de pasta van PS. food & lifestyle is het ook nog eens koolhydraatarm!

Ingrediënten voor 1 portie

  • 1 zakje PS fusilli
  • 40-50 g tonijn uit blik op waterbasis
  • Klein beetje gemengde sla naar keuze
  • 2 ansjovis in kleine stukjes
  • 1 el mayonaise
  • 1 el kappertjes
  • 1 el rode ui, gesnipperd
  • 1 tl citroensap
  • Peper

Bereidingswijze
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zelf doe ik ook altijd een klein beetje bouillonpoeder of een half bouillonblokje in het water.

Giet de fusilli af en laat afkoelen. Prak ondertussen de tonijn met de mayonaise en het citroensap. Zelf vind ik het lekker als de saus wat grof blijft. Wil je een gladde saus gebruik dan een staafmixer. Breng op smaak met wat peper.

Leg de sla op je bord. Meng de tonijn met de fusilli, en leg het mengsel bovenop de sla. Voeg de rode ui, kappertjes en ansjovis toe. Breng eventueel nog extra op smaak met wat peper en genieten maar!


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma