PowerSlim wordt PS. food & lifestyle

Eind deze maand gaat PowerSlim verder onder een nieuwe naam: PowerSlim wordt PS. food & lifestyle. En er komt niet alleen een nieuwe naam, een nieuwe look... maar er komt nog heel veel meer! Veel veranderingen, maar de producten en coaching blijven zoals je gewend bent. 

Lees meer »

Een 'Gezonde start' met het PS magazine

Het nieuwe PS magazine is weer uit en staat dit keer in het teken van een ‘Gezonde start’. Deze editie staat boordevol koolhydraatarme recepten, handige tips voor het starten met een gezonde levensstijl, inspirerende verhalen van PowerSlimmers en diverse leuke weetjes.

Lees meer »

PowerSlim Kerstchocolade

Lekkernijen als pepernoten, chocoladeletters en kerstkransjes vliegen je tijdens de decembermaand om de oren. December is voor velen dan ook vaak de moeilijkste maand om de verleiding te weerstaan. Het is daarom extra belangrijk dat je met de nieuwe PowerSlim kerstchocolade toch kunt genieten van iets lekkers, zonder schuldgevoel!

Lees meer »

Karamel Fudge reep

Er is weer een nieuwe PS reep: karamel fudge. Een heerlijke chocoladereep met een karamelsmaak en gezoet met Stevia. Op veler verzoek is het formaat van deze reep groter dan je van de repen gewend bent. Je kunt hierdoor nu nog langer genieten van deze smaakvolle reep! Naast dat de reep erg lekker is, is het ook nog eens glutenvrij.

Lees meer »

Ambachtelijke Granola

Granola is populair en dat is logisch want granola is onweerstaanbaar lekker! Daarom is ook het PS assortiment uitgebreid met twee nieuwe ontbijttoppers! Heerlijke ambachtelijke granola's in de smaken cashew aardbei en pecan mango. De granola's zijn 100% natuurlijk en daarom extra lekker en verantwoord. Een voedzaam ontbijt waar je de dag mee wil starten.

Lees meer »