PowerSlim Afslankprogramma » Blog | Nieuws » 7 voordelen van het PowerSlim programma

7 voordelen van het PowerSlim programma

Sinds 2013 werk ik in mijn beautysalon met het PowerSlim programma en heb ik inmiddels veel vrouwen geholpen zich weer mooi, slank en fit te voelen. En weet je, het is iedere keer weer fantastisch om daar onderdeel van te mogen zijn. Of het nou gaat om 5 of 50 kilo, het blijft mooi om te zien wat dat met iemand doet. Het gaat daarbij niet om maatje 36, maar wel om ´het weer lekker in je vel zitten´ en zelfverzekerd zijn!


Begeleiding is een belangrijk onderdeel van het programma. Ik heb dan ook veel contact met de PowerSlimmers, zeker in het begin. We zien elkaar wekelijks voor de weegmomenten en tussendoor mogen ze me altijd appen... en dat doen ze! Heel vaak ;-) !
Soms met vragen, maar meestal met enthousiaste reacties, foto's van gerechten of de juichmomenten op de weegschaal. Waarom zij zo enthousiast zijn en hun doel bereiken?

 

1. Met PowerSlim heb je geen honger

Dat je geen honger hebt tijdens het PowerSlim programma is misschien wel de belangrijkste reden dat het werkt. Want zeg nou zelf, afzien en honger lijden dat houdt toch niemand vol!
Waarom heb je dan geen honger? Tijdens het programma ga je niet minder maar anders eten, minder koolhydraten en meer eiwitten....en dat zo'n 5 à 6x per dag!
De eiwitten geven je een verzadigd gevoel waardoor je geen honger zult hebben. Door regelmatig te eten (en de juiste keuzes te maken) blijft bovendien je bloedsuiker stabiel.


2. PowerSlim is eenvoudig in te passen in jouw dagelijkse leven.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende heerlijke producten. Variërend van crackers, muesli en broodjes voor ontbijt en lunch. Tot pasta, rijst en aardappelpuree voor je diner en heerlijk hartige en zoete tussendoortjes zoals repen, koekjes, chips en zelfs toastjes. Je kunt het dus zo lekker en makkelijk maken als je zelf wilt. Naast de PowerSlim producten zijn bovendien diverse groenten, smaakmakers, vlees/vis/kip en ei toegestaan. Met het gezin mee eten, maar ook buiten de deur eten blijft daardoor heel eenvoudig.


3. Met PowerSlim boek je snel resultaat.

De juiste verhouding tussen eiwitten koolhydraten en vet zorgt ervoor dat je lichaam in vetverbranding gaat. En dat betekent dat jouw lichaam dus jouw vetreserves aan gaat spreken. Hierdoor val je af en voel jij je snel slanker en lekkerder in je vel. 


4. Genieten van lekkere tussendoortjes

Stel je eens voor dat je helemaal niets lekkers mag... hoe lang houd jij het dan vol? Precies!
Natuurlijk wil jij af en toe iets lekkers bij de koffie, of 's avonds een lekker snackje tijdens je favoriete tv programma. Ook daar heeft PowerSlim aan gedacht! Of je nou van zoet of hartig houdt, je kunt gewoon blijven genieten van lekkere verantwoorde tussendoortjes


5. PowerSlim informeert en inspireert.

PowerSlim komt wekelijks met nieuwe recepten en interessante nieuwtjes. Dit maakt het voor jou extra makkelijk om je aan het programma te houden.


6. Je staat er niet alleen voor

Een belangrijk onderdeel van het programma is begeleiding. Niet alleen tijdens de wekelijkse weegmomenten krijg je advies en tips, maar ook tussen de weegmomenten door kun je rekenen op support. Je mag voor vragen altijd bellen, mailen of appen. Fijn, op de momenten dat je het even niet ziet zitten, maar uiteraard ook om je juichmomenten te delen ;-)


7. PowerSlim gaat voor blijvend resultaat.

Wanneer je jouw streefgewicht behaald hebt, ben je er nog niet.... vaak begint het dan pas!
Om ervoor te zorgen dat je op gewicht blijft kun je daarom ook na het behalen van je streefgewicht nog een jaar rekenen op persoonlijke begeleiding.


Benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is?


 »