Mirjam: “Ik loop vol trots over het terras”

PowerSlim ervaring Mirjam

Gewicht voor PowerSlim?
Voordat ik begon aan PowerSlim woog ik 96 kilo.


Waarom wilde je afvallen?

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik last van zwangerschapssuiker waardoor ik erg goed moest opletten met wat ik at. Na de bevalling van mijn prachtige zoon gingen de remmen los en ben ik heel veel gaan snoepen, maar toen zag ik een foto van mezelf en ik dacht: ‘Dit ben ik niet, tijd voor verandering…’


Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PowerSlim en straalde helemaal. Ik ben meteen naar een PowerSlim center bij mij in de buurt gegaan voor een kennismakingsgesprek.


En toen?

Het gesprek was heel leuk en ik was overtuigd: dit ga ik doen. Ideaal dat ik om de 2,5 uur mocht eten en dat ik iedere week terug moest komen bij mijn coach. Na driekwart jaar heb ik mijn doel bereikt en zit ik weer heerlijk in mijn vel, YES!


Vond je het zwaar?

Nee, want ik vond het eten erg lekker. Op de moeilijke momenten zoals de feestjes en weekendjes weg heeft mijn
lieve coach mij weer weten te motiveren om door te gaan. Het heeft ook geholpen om open te zijn, mensen begrijpen
dan beter dat je soms eens wat afslaat of de keuze maakt iets anders te eten. Tijdens het stappen koos ik er vaak voor om de BOB te zijn, dan kwam ik ook niet in de verleiding om een wijntje te drinken.


Hoe voel je je nu?

Ik ben al jaren niet meer zo slank geweest, ik voel me echt super. Ik hoop dat ik uitstraal dat ik me zo goed voel en dat ik anderen kan motiveren om ook aan zichzelf te werken. Het is alleen nog even wennen met kleren kopen… Ik kies nog vaak de verkeerde maat, maar het is natuurlijk alleen maar leuk om dan een kleiner maatje te kunnen pakken!
Een ding is zeker, ik ben super trots op wat ik heb bereikt!


Denk je dat je altijd op gewicht zult blijven?

Ik ben weer zwanger, dus nu is het natuurlijk allemaal even anders. Maar na de bevalling weet ik hoe ik de draad weer op kan pakken omdat ik mijn levensstijl heb veranderd. Ook kan ik altijd mijn coach raadplegen zodat ik weer op mijn oude gewicht kom, want dat voelde erg goed!


«   »