PowerSlimpraatje met... Ellen

PowerSlim ervaring Ellen

Voornaam: Ellen 
Leeftijd: 53 
Beroep: Backofficemanager

 

Doel: Mijn doel was om 23,5 kg kilo af te vallen. 

Resultaat: 3 maanden geleden heb ik mijn streefgewicht behaald. inmiddels is er zelfs 27 kg af.


Waarom wilde je afvallen?
Ik wilde iets aan mijn gewicht doen omdat ik al geruime tijd niet lekker in mijn vel zat. Ik vond het niet leuk meer om kleren te kopen, niets paste, stond allemaal niet mooi. Ik schaamde me omdat ik vond dat ik te stevig was. Daardoor nam mijn zelfvertrouwen ook af.

 

Waarom PowerSlim?
Ik heb gezien dat een paar mensen met PowerSlim goede resultaten behaald hadden. Toen ben ik gaan lezen wat het programma inhield en heb de stap gezet om een afspraak bij Bianca te maken.


Hoe heb je het programma ervaren?
Zeer positief. Je kunt lekker blijven eten, terwijl je toch afvalt. Ik heb eigenlijk geen moment honger gehad. Ik heb gemerkt dat je door minder koolhydraten te eten toch lekker kunt eten. Ik mis de koolhydraten eigenlijk helemaal niet. Het enige dat ik moeilijk vond om in het begin niet te mogen eten was fruit. Dat heb ik wel gemist. Het was dan ook een traktatie toen ik weer fruit aan mijn kwark toe mocht voegen. Daar geniet ik elke dag van!

Hoe reageert jouw omgeving?
Heel positief, ik krijg veel complimenten.

 

Moeilijke momenten?/Uitdagingen?
Uit eten waar je niet zelf je eten kunt kiezen. Dat vind ik soms best een uitdaging. Maar met de begeleiding van Bianca heb ik gemerkt dat je dan toch wel vaak een goede keuze kunt maken. Dus ik ga de uitdaging dan ook nu met vertrouwen aan.
Ook toen ik op vakantie ging vond ik dat best lastig. Zeker omdat ik het niet helemaal zelf in de hand kon houden wat het eten betreft. Achteraf gezien is deze angst voor niets geweest, omdat ik door de juiste keuzes te maken heb gezien dat mijn gewicht gewoon stabiel blijft.

 

Grootste overwinning/juichmoment?
Het behalen van mijn streefgewicht en de observatie dat ik mijn eetpatroon echt veranderd heb.

 

Trots op? Mezelf!

Belangrijkste veranderingen sinds PowerSlim?
Mijn eetpatroon heb ik echt aangepast. Dat ik heb geleerd om echt voor mezelf te kiezen en niet bang te zijn wat anderen daar van vinden. Het is mijn keuze en dat is goed. Dat ik merk dat ik nu met zelfvertrouwen weer rondloop. Dat ik bij het kopen van kleding af en toe nog verbaasd ben dat alles gewoon past en ook leuk staat.


Leukste compliment?
Wat zie jij er goed uit!

Favoriete tussendoortje?
De melkchocolade Chunk

Hoe bleef je gemotiveerd /wat was jouw stok achter de deur?
De gesprekken met Bianca zijn erg fijn en het feit dat de weegschaal iedere keer weer minder aangeeft is een goede motivatie om door te gaan.

 

Hoe ga je ervoor zorgen dat je jouw streefgewicht behoudt?
De veranderingen die ik in mijn eetpatroon heb aangebracht blijven toepassen. En koolhydraatarm blijven eten.

 
«   »