PowerSlimpraatje met... Wilma

PowerSlim ervaring Ellen

Voornaam: Wilma
Leeftijd: 55
Beroep: Recruitment Assistant

Doel: Weer in mijn kleding passen
Resultaat:- 20 kg ( en ik pas de kleding weer ;-))


Waarom wilde je afvallen? Ik zat niet meer lekker in mijn vel en had een hele kast leuke kleding die niet meer paste. En ik snoepte heel veel, vooral ’s avonds. Door alle suikers die ik binnenkreeg was ik snel moe.

Waarom PowerSlim? Er kwam een reclame van Powerslim (met Bianca als consulente) voorbij op Facebook en dit wekte mijn interesse.


Hoe heb je het programma ervaren? 
De producten (vooral de tussendoortjes) zijn erg lekker. Ik heb eigenlijk nooit honger gehad. De begeleiding van Bianca is goed. Goed advies, mogelijkheid om via de app ook advies te vragen en vooral ook met de gezonde dosis humor erbij!

Wat zijn de reacties in jouw omgeving? Ik krijg veel complimentjes vooral ook omdat ik me anders ben gaan kleden denk ik. Voorheen probeerde ik meer mijn lijf te verbergen. Dat is nu niet meer zo.

Ik voel me…. Lekker in mijn vel en veel fitter!


Moeilijke momenten? 
’s Avonds op de bank blijven de wat lastigere uurtjes! Ik kies dan in ieder geval wel voor een gezonde snack.

Grootste overwinning/juichmoment?
Dat alle kleren weer passen!

Trots op? Dat ik mijn doel behaald heb en dit inmiddels al 9 maanden weet vast te houden.

Belangrijkste veranderingen sinds PowerSlim? Ik voel me veel fitter en kleed me vlotter. Belangrijkste verandering in eetpatroon is toevoeging van groente aan de lunch. En verantwoorde snacks (zelfgemaakt of Powerslim tussendoortje).

Wat is voor jou het meest belangrijke dat je geleerd hebt tijdens het PowerSlim programma? Dat je geen honger hoeft te hebben om af te vallen. En dat voldoende eiwitten belangrijk zijn.

Leukste compliment?
Dat ik 10 jaar jonger lijk ;-)

Favoriete PowerSlim tussendoortje?
De welbekende melkchocolade chunk natuurlijk!

Wat was jouw stok achter de deur? De afspraken met Bianca en het weegmoment zijn een goede stok achter de deur maar dan zeker niet letterlijk want het is ook heel gezellig!

Hoe zorg je ervoor dat je jouw streefgewicht behoudt? Een koolhydraat arm/beperkt eetpatroon aanhouden, verantwoord snacken en de dagelijkse wandeling blijft ook op het programma staan!

 

- De welbekende Melkchocolade Chunk van Powerslim - 


«   »