Gezond eten wordt makkelijk én lekker met dit PS. food & lifestyle kookboek 

Een boek vol lekkere koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, en diner. Stuk voor stuk afgestemd op het PS. food & lifestyle programma. Of je nu op zoek bent naar een gezonde start van de dag of een voedzame maaltijd voor het avondeten, in dit kookboek vind je voor elk moment van de dag een heerlijk gerecht.

Alle recepten in het boek ( zowel met als zonder PS product) zijn geschikt vanaf de eerste fase van het PS. food & lifestyle programma. Natuurlijk kun je de recepten ook aanpassen naar jouw eigen smaak en voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld andere groenten of smaakmakers gebruiken en zo de perfecte maaltijd samenstellen die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Met de recepten uit dit kookboek wordt gezond eten makkelijk én lekker!

Door het gebruik van gezonde ingrediënten en de inspiratie die het kookboek biedt, kun je stap voor stap werken aan een gezondere levensstijl. Je kunt nieuwe smaken ontdekken en leren hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden die ook nog eens lekker zijn.

Het kookboek 'koolhydraatarm genieten' is een waardevolle aanvulling op het PS. food & lifestyle programma. Je krijgt het kookboek daarom cadeau bij aankoop van het startpakket


Makkelijk starten

Alles is voor je uitgedacht. 
Voor iedere dag een doosje met daarin alle producten die je nodig hebt. Niet denken maar doen! ;-) Zo heb jij in no-time door hoe het programma werkt.

 

Eenvoudige recepten

Ook als je weinig tijd hebt zet je met de makkelijk te volgen recepten supersnel
een lekkere gezonde maaltijd op tafel.

 

 

 

Volop variatie

 Ontdek welke producten je makkelijk en lekker vindt, en welke juist minder goed bij jou passen. Zo kunnen we samen een plan maken dat helemaal aansluit bij jouw smaak en behoeften. 
Ben jij op zoek naar een gezondere levensstijl en wil je daarbij ondersteund worden? Dan is het PS. food & lifestyle startpakket inclusief het kookboek een goede keuze. Het pakket biedt de ideale basis voor een gezonde levensstijl en het kookboek geeft je inspiratie en richting bij het bereiden van gezonde maaltijden. Reserveer jouw startpakket nu en ontvang het kookboek cadeau!


Starten met het PS. food & lifestyle programma? Reserveer jouw startpakket + gratis kookboek


Vul jouw gegevens in, dan reserveer ik alvast een startpakket voor je! Ook neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. 


MAAK EEN AFSPRAAK 

Gesprekken en consulten zijn kosteloosBianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden (op afspraak)
Maandag t/m Vrijdag 08:30 – 12:30


HIER MOET JE ZIJN 

Je bent van harte welkom

  • Bianca's Finishing Touch vind je in Eindhoven-Noord, stadsdeel Woensel 
  • Makkelijk bereikbaar, centraal gelegen
  • Op ongeveer 15 minuten rijden vanuit Veldhoven, Son en Breugel, Best en Nuenen
  • Gratis parkeren voor de deur