Gezond eten wordt makkelijk én lekker met dit PS. food & lifestyle kookboek 

Een boek vol lekkere koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, en diner. Stuk voor stuk afgestemd op het PS. food & lifestyle programma. Of je nu op zoek bent naar een gezonde start van de dag of een voedzame maaltijd voor het avondeten, in dit kookboek vind je voor elk moment van de dag een heerlijk gerecht.

Alle recepten in het boek (zowel met als zonder PS product) zijn geschikt vanaf de eerste fase van het PS. food & lifestyle programma. Natuurlijk kun je de recepten ook aanpassen naar jouw eigen smaak en voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld andere groenten of smaakmakers gebruiken en zo de perfecte maaltijd samenstellen die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Met de recepten uit dit kookboek wordt gezond eten makkelijk én lekker!

Door het gebruik van gezonde ingrediënten en de inspiratie die het kookboek biedt, kun je stap voor stap werken aan een gezondere levensstijl. Je kunt nieuwe smaken ontdekken en leren hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden die ook nog eens lekker zijn.

Het kookboek 'koolhydraatarm genieten' is een waardevolle aanvulling op het PS. food & lifestyle programma. Je krijgt het kookboek daarom cadeau bij aankoop van het startpakket